Skip directly to content

Om melkesyrebakterier

Når du skal kjøpe et kosttilskudd med melkesyrebakterier, så er det viktig at du vet om melkesyrebakteriens slekt, art og stamme. Det er kun når du vet denne informasjonen at du kan være helt sikker på at du får de samme melkesyrebakteriene hver gang.
 
Melkesyrebakterier på gateplan
Å identifisere en melkesyrebakterie kan beskrives som å besøke en veldig god venn.
For å finne vennens adresse er du nødt til å kjenne både by, gate og husnummer. For å finne den riktige melkesyrebakterien må du kunne identifisere bakteriens slekt, art og stamme.

Direkte overført kan man si at slekten er det samme som byen, arten er det samme som gaten og stammen er det samme som husnummeret.

Når du skal finne din venns adresse nytter det ikke å kun kjenne til byen og gaten – du må også kjenne til husnummeret.
Når man snakker om melkesyrebakterier, nytter det heller ikke å kun kjenne til slekten og arten – man må også kjenne stammen. Les mer om stammer nedenfor.
 
IDOFORM® bruker kun anerkjente stammer
IDOFORM® bruker bare godt dokumenterte og anerkjente melkesyrebakteriestammer. Dette betyr at du alltid vet nøyaktig hva du får - hver gang du kjøper IDOFORM®.

I tabellen under har vi laget en oversikt over de melkesyrebakteriestammene som IDOFORM® bruker. De er rangert i alfabetisk rekkefølge.

Slekt Art Stamme
Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12
Bifidobacterium animalis subsp. lactis BI-04
Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bi-07
Lactobacillus acidophilus LA-5
Lactobacillus acidophilus NCFM
Lactobacillus bulgaricus LBY-27
Lactobacillus paracasei LPC-37
Lactobacillus rhamnosus GG (LGG)
Streptococcus thermophilus STY-31

Neste gang du er på apoteket for å kjøpe et kosttilskudd med melkesyrebakterier så vil det derfor være en stor fordel om du ser etter en eller flere dokumenterte stammer. På denne måten er du sikker på å få en høy kvalitet - hver gang! Her kan du se oversikt over apotek som forhandler IDOFORM®.

Din sjekkliste

Når du kjøper melkesyrebakterier bør du være oppmerksom på følgende kvalitetsparametre:

  • Inneholder spesifikke melkesyrebakteriestammer
  • Inneholder veldokumenterte bakteriestammer
  • Ut over dette er det en god idé å se på antall tabletter per dag, samt hvor mange ganger daglig tabletterne skal tas

IDOFORM® har mere enn 25 års erfaring i melkesyrebakteriebransjen. Vi er i stand til å levere melkesyrebakterier med spesifikke og veldokumenterte stammer. Dette betyr at du som forbruker alltid får et produkt av høy kvalitet som er tilpasset dine ønsker.